Obrolan:Kérod salawé

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

@ilham.nurwansah - sigana ieu kaca téh judulna bool wé, sabab Kérod salawé mah asal kecap tina babasan.--Yusup_Ramdani  19 Juli 2015 00.55 (UTC)

Manawi tiasa ditingali heula obrolan dina artikel Tatakrama basa Sunda ieu.--ilhamkang (sawala) 20 Juli 2015 15.05 (UTC)