Obrolan:Kiripik bayem

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ngaronda Artikel[édit sumber]

Sarat Artikel Taratas

  • Artikel anyar - OK
  • Minimal 100 kecap - OK
  • Rujukan dina unggal kalimah - OK
  • Minimal 2 rujukan - OK
  • Gambar - OK
  • Wikifisasi - OK
  • Interwiki - OK
  • Kategori - OK

Catetan Sadaya sarat artikel tos kacumponan, ku lantaran éta Yes check.svg  ieu artikel sah' --A.R Dipusparaga (sawala) 5 Juni 2017 04.24 (UTC)