Obrolan:Kohaku

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sarat Artikel

  • Artikel anyar - OK
  • Minimal 100 kecap - OK
  • Rujukan dina unggal kalimah - Can lengkep
  • Minimal 2 rujukan - OK
  • Gambar - OK
  • Wikifisasi - Can lengkep
  • Interwiki - OK
  • Kategori - Aya nu masih dina basa Inggris

Catetan

Sanaos ieu artikel tos ditarjamahkeun kana basa Sunda tapi wangun jeung struktur kalimahna masih dina basa Indonésia.

Kang @Emod Morales nyanggakeun koméntar artikelna. Hatur nuhun --A.R Dipusparaga (sawala) 12 Méi 2017 14.28 (UTC)