Obrolan:Koki (lauk)

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sarat Artikel

  • Artikel anyar - OK
  • Minimal 100 kecap - OK
  • Rujukan dina unggal kalimah - Can lengkep
  • Minimal 2 rujukan - OK
  • Gambar - OK
  • Wikifisasi - Can lengkep
  • Interwiki - OK
  • Kategori - Teu sah lantaran masih dina basa Inggris

Catetan

  1. Masih aya bagian artikel nu acan ditarjamhkeun tina basa Inggris.
  2. Sanaos ieu artikel tos ditarjamahkeun kana basa Sunda tapi wangun jeung struktur kalimahna masih dina basa Indonésia.

Kang @Emod Morales nyanggakeun koméntar artikelna. Hatur nuhun --A.R Dipusparaga (sawala) 12 Méi 2017 14.08 (UTC)

Téh @A.R Dipusparaga artikel tos diropéa.--Emod Morales (sawala) 12 Juni 2017 04.49 (UTC)

Artikel Sah[édit sumber]

Yes check.svg  Ieu artikel Koki (lauk) geus nyumponan sarat artikel sampurna --A.R Dipusparaga (sawala) 15 Juni 2017 02.14 (UTC)