Obrolan:Kumpulan sajak

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Interwikina bet kana terminologi nya? --Tedi (sawala) 11 Pébruari 2015 02.46 (UTC)

nyaéta bade masangkeunna kana artikel nu mana nya dina :id atawa :en na--Yusup_Ramdani  11 Pébruari 2015 06.51 (UTC)