Obrolan:Kuta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sarat Artikel Taratas

  • Artikel anyar - Yes check.svg  '
  • Minimal 100 kecap - Yes check.svg  '
  • Rujukan dina unggal kalimah - Yes check.svg  '
  • Minimal 2 rujukan - Yes check.svg  '
  • Gambar - Yes check.svg  '
  • Wikifisasi - Yes check.svg  '
  • Interwiki - Yes check.svg 
  • Kategori - Yes check.svg  '

Catetan

  1. Kekecapan nu kedah diropéa diantawisna: kalolobaana kedahna kalolobaanna, nepika kedahna nepi ka.
  2. Interwiki, cobi diémutan deui perkawis ieu kuta téh nya hartina bénténg kitu dina basa Indonésia?

Mung sakitu waé Kang @Dinototosugiarto. Hatur nuhun --Uchup19 (SAB17)  20 Séptémber 2017 01.10 (UTC)

Haturan kang @Uchup19, hoyong diparios deui
Perkawis kuta ka Bénténg rupina benten dina ngalarapkeun waé panginten, da di urang mah gening bénténg téh nunjul kana pager jangkung.
Sumuhun écés, ulah hilap ngawuwuhkeun tanda tangan saatos nulis talatah.--Uchup19 (SAB17)  23 Séptémber 2017 22.13 (UTC)

Artikel sah[édit sumber]

Yes check.svg artikel sah'--Uchup19 (SAB17)  23 Séptémber 2017 22.13 (UTC)