Obrolan:Majapahit

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ieu artikel téh asa langkung merenah upama dijudulan Majapait. --ilhamkang (sawala) 2 Oktober 2015 12.23 (UTC)[balas]