Obrolan:Mesin Film

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kang Dino, ieu artikel téh judulna Mesin Film, tapi naha anu dijelaskeun dina kalimah kahijina Salah sahiji? Cobi perhatoskeun katangtosan Wikipedia:Bagian_bubuka, supados artikelna janten langkung kasép. Cag. --ilhamkang (sawala) 25 Séptémber 2015 08.09 (UTC)

Muhun Kang,... Kin di paros deui. Hatur nuhun :) Dinototosugiarto (sawala) 26 Séptémber 2015 01.57 (UTC)