Obrolan:Mohamad Sanusi Hardjadinata

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sarat Artikel

  • Artikel anyar - OK
  • Minimal 100 kecap - OK
  • Rujukan dina unggal kalimah - OK
  • Minimal 2 rujukan - OK
  • Gambar - OK
  • Wikifisasi - OK
  • Interwiki - OK
  • Kategori - OK

Catetan
Saatos kode infoboks, cekap nganggo heuleut hiji énter, margi upami seueur teuing mah paragraf bubukana janten mondoyot handap teuing. Cobi tingali babandinganana di dieu --ilhamkang (sawala) 4 Juli 2017 15.48 (UTC)

Artikel Sah[édit sumber]

Yes check.svg  Ieu artikel geus nyumponan sarat-sarat artikel taratas'--ilhamkang (sawala) 4 Juli 2017 15.50 (UTC)