Obrolan:Odading

    Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
    Haturan Kang Ucup, tos ditambihkeun deui rujukanna. Mangga parios deui.Dinototosugiarto (sawala) 30 April 2017 09.41 (UTC)Balas[bales]

    Haturan pa @Dinototosugiarto, sacara umumna mah tos saé pisan, kantun sawatara kalimah nu acan aya rujukanna.--Uchup19 (SAB17)  29 April 2017 01.30 (UTC)Balas[bales]