Obrolan:Paraji

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Sarat Artikel

  • Artikel anyar - OK
  • Minimal 100 kecap - OK
  • Rujukan dina unggal kalimah - OK
  • Minimal 2 rujukan - OK
  • Gambar - Can aya
  • Wikifisasi - Can aya
  • Interwiki - OK
  • Kategori - Can aya

Catetan Haturan Kang @MadCholis dina unggal kalimah munggaran kecap nu patalian jeung judul kedah dikandelkeun, janten kieu: Paraji atawa Ma beurang. Ogé cobi dipaluruh deui kinten-kinten aya kecap nu langkung merenah teu lian ti kecap pandarahan.--Uchup19 (SAB17)  19 Méi 2017 22.05 (UTC)