Obrolan:Pasagi doyong

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kumaha upami dirobih jadi pasagi doyong? --kandar (sawala) 07:07, 3 Séptémber 2008 (UTC)

Mangga, --Hadiyana (sawala) 07:59, 3 Séptémber 2008 (UTC)