Obrolan:Pasagi doyong

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Kumaha upami dirobih jadi pasagi doyong? --kandar (sawala) 07:07, 3 Séptémber 2008 (UTC)

Mangga, --Hadiyana (sawala) 07:59, 3 Séptémber 2008 (UTC)