Obrolan:Pasir

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Untitled[édit sumber]

Sarat Artikel:

  • Artikel anyar - Yes check.svg  '
  • Minimal 100 kecap - Yes check.svg  '
  • Rujukan dina unggal kalimah - Yes check.svg  '
  • Minimal 2 rujukan - Yes check.svg  '
  • Gambar - Yes check.svg  '
  • Wikifisasi - ...
  • Interwiki - Yes check.svg  '
  • Kategori - Yes check.svg  '

Catetan:

  1. Mangga imeutan deui sawatara kecap nu kedap dilerekseun dina artikel.
    • beda - béda
    • géografi - géografi
    • umpama - upama
    • wewegkon - wewengkon
    • dengdek - déngdék
    • séjéna - séjénna
    • kahieuan - kahieuman
    • sereh - séréh
  2. langkung saé nganggo kecap "upama" atanapi "lamun" ti batan nganggo kecap "di mana" dina kalimah "anu disebut pasir téh di mana mibanda luhur henteu leuwih ti 304,8 méter.."
  3. nami basa, suku bangsa, nagara kedah nganggo hurup kapital dina unggal hurup kahijina.
    • skotlandia - Skotlandia
  4. wikifisasi "basa [[melayu]]" lepat, kedahna "[[basa Malayu]]" supados langsung ngarujuk kana artikel "Basa Malayu". Kecap "Malayu" teu ngarujuk ka nagara Malaysia wungkul.
  5. nyebutkeun "Urang Amerika" kedahna "urang Amérika" margi kecap "urang" teu kedah nganggo hurup kapital.
  6. nyerat nami Latin tutuwuhan/sasatoan salawasna kedah dimimitian ku hurup kapital pikeun kecap kahiji & hurup alit dina awal kecap kadua. cymbopogon nardus kedahna ditulis Cymbopogon nardus.

Sanaos ieu artikel umumna tos merenah, mung aya kénéh sakedik nu teu acan merenah. Mugi tiasa dilereskeun heula supados nyumponan sarat. Cag. --ilhamkang (sawala) 4 Juli 2017 16.16 (UTC)

Haturan Kang Ilham, hoyong diparios deui... Nuhun --Dinototosugiarto (sawala) 5 Juli 2017 03.45 (UTC)

Artikel Sah[édit sumber]

  • Wikifisasi - Yes check.svg  '

Yes check.svg  Ieu artikel geus nyumponan sarat-sarat artikel taratas'-- ilhamkang (sawala) 7 Juli 2017 02.39 (UTC)