Obrolan:Simping

Konten halaman tidak didukung dalam bahasa lain.
Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas

Kang @Dinototosugiarto pedaran awalna dikieukeun wé atuh:
Simping atawa opak gambir nyaéta. . . .
--Uchup19 (SAB17)  7 Désémber 2017 04.40 (UTC)Balas[balesan]