Obrolan:Sunda Kalapa

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ngaronda Artikel[édit sumber]

Sarat Artikel Taratas

  • Artikel anyar - OK
  • Minimal 100 kecap - OK
  • Rujukan dina unggal kalimah - OK
  • Minimal 2 rujukan - OK
  • Gambar - OK
  • Wikifisasi - Ok
  • Interwiki - OK
  • Kategori - OK

Catetan

  1. Kecap pernahna kedahna perenahna margi bentén hartos antawis pernah sareng perenah.
  2. Kecap mangrupakeun tiasa digentos ku nyaéta, yén, téh, atanapi kaasup. Mangga pilih waé nu mana nu pangmerenahna pami dilarapkeun kana kalimah-kalimah dina artikel Akang.
  3. Aya kecap nu nganggo aksara gedé saatos koma nyaéta dina kalimah dagang/balantik, Ku rasa percaya
  4. Perhatoskeun deui pamakéan huruf gedé saatos titik
  5. Lekecapan nu kedahna diawalan ku aksara gedé,diantawisna Éropa jeung Sunda Kalapa

Sakitu panginten nu nembé kapendak ku sim kuring mah, nyanggakeun Kang @Dinototosugiarto. Nuhun --A.R Dipusparaga (sawala) 3 Juni 2017 14.50 (UTC)

Haturan téh @A.R Dipusparaga hoyong diparios deui, nuhun..--Dinototosugiarto (sawala) 4 Juni 2017 01.48 (UTC)
Kang @Dinototosugiarto, masih kénéh aya kecap nu kirang merenah, ku sim kuring tos dicirian. Nuhun --A.R Dipusparaga (sawala) 4 Juni 2017 14.57 (UTC)
Haturan téh @A.R Dipusparaga hoyong diparios deui, nuhun..--Dinototosugiarto (sawala) 6 Juni 2017 04.57 (UTC)

Artikel Sah[édit sumber]

Yes check.svg  Artikel Sunda Kalapa sah lantaran geus nyumponan sarat-sarat artikel --A.R Dipusparaga (sawala) 6 Juni 2017 16.08 (UTC)