Obrolan:Tajug

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sarat Artikel Taratas

  • Artikel anyar - Yes check.svg  '
  • Minimal 100 kecap - Yes check.svg  '
  • Rujukan dina unggal kalimah - Yes check.svg  '
  • Minimal 2 rujukan - Yes check.svg  '
  • Gambar - Yes check.svg  '
  • Wikifisasi - Yes check.svg  '
  • Interwiki - Yes check.svg  '
  • Kategori - Yes check.svg  '

Catetan

  1. Kekecapan nu kedah diropéa diantawisna: masjid kedahna masigit, kaum saéna umat, kampung-kampung saéna pilemburan, baraik kedahna baralik, jamaah saéna jama'ah, bisana kedahna biasana, Dijero kedahna Di jero, dijieun kedahna diwangun, gotong royong kedahna réréongan, tayalian kedahna taya lian.
  2. Saatos "kahiji nyieun deui tajug" diwuwuhan koma (,).

Mung sakitu waé Kang @Dinototosugiarto. Hatur nuhun --Uchup19 (SAB17)  24 Séptémber 2017 08.41 (UTC)

Haturan kang @Uchup19, hoyong diparios deui. --Dinototosugiarto (sawala) 25 Séptémber 2017 07.52 (UTC)

Artike sah[édit sumber]

Yes check.svg artikel sah'--Uchup19 (SAB17)  25 Séptémber 2017 11.34 (UTC)