Obrolan:Ukar Bratakusumah

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Sarat Artikel

  • Artikel anyar - OK
  • Minimal 100 kecap - OK
  • Rujukan dina unggal kalimah - Can lengkep (kalimah panjang teuing kuduna mah dirucat jadi sababaraha kalimah)
  • Minimal 2 rujukan - OK
  • Gambar - OK
  • Wikifisasi - Can lengkep
  • Interwiki - OK
  • Kategori - OK

Catetan

  1. Saéna mah kanggo umur nganggo citakan {{lahirmati}}
  2. Masih seueur kalimah nu panjang teuing, anu saleresna tiasa dirucat janten sababaraha kalimah.
  3. Éjahan: mangrupakeun kedahna nyaéta, tayalian kedahna taya lian, anjeuna kedahna anjeunna, liana kedahna lianna, rekep kedahna rékép.

Nyanggakeun koméntarna Kang @Dinototosugiarto. Hatur nuhun --A.R Dipusparaga (sawala) 12 Méi 2017 13.16 (UTC)

Haturan téh A.R Dipusparaga
éjahan sareng kalimah tos dicobi dilereskeun, nyungkeun diparios deui.
Nuhun pisan Dinototosugiarto (sawala) 13 Méi 2017 02.38 (UTC)
Kang @Dinototosugiarto masih aya sababaraha kalimah nu kirang merenah, ku sim kuring tos dicirian. Mangga diropéa heula. Hatur nuhun --A.R Dipusparaga (sawala) 19 Méi 2017 00.28 (UTC)
Haturan téh A.R Dipusparaga
Hoyong dipangmarioskeun deui, Nuhun...Dinototosugiarto (sawala) 19 Méi 2017 15.16 (UTC)