Obrolan Wikipedia:Pituduh muat berkas

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Ieu kaca saena dialihkeun ka julul naon? 'Pituduh ngunggahkeun berkas', 'Pituduh ngunjal berkas', atanapi naon anu leres sacara basa Sunda? Nuhun. --kumincir (sawala) 22 Séptémber 2014 04.10 (UTC)

Pituduh ngamuat berkas kitu? --22 Séptémber 2014 05.51 (UTC)
Tah asa cocog. Sip... --kumincir (sawala) 22 Séptémber 2014 07.37 (UTC)
Ceuk pamendak abdi mah Pituduh Muat Berkas baé. Ceuk kamus Danadibrata: muat dibasakeun kana barang nu diunggahkeun kana tutum­pakan rék diunjal. ilham_noer1 (sawala)
Okelah lamun kitu mah... --kumincir (sawala) 22 Séptémber 2014 13.04 (UTC)
Numutkeun simkuring mah, "Pituduh ngeusian kaca pamaké" sareng "Pituduh muat berkas" kedah lebet kana spasi ngaran "Citakan" atanapi "Pitulung". Nuhun --Tedi (sawala) 23 Séptémber 2014 02.20 (UTC)
Waduh, enya nya. Ke cuang bebenah deui. Aya oge kaca Wikipedia:Pangwanoh, kedah dibebenah deui, dihijikeun atawa disambung2keun. Nuhun pisan, Kang Tedi. --kumincir (sawala) 23 Séptémber 2014 03.47 (UTC)
Tah, dihijikeun langkung sae, upami teu matak lieur mah Kang :) --Tedi (sawala) 23 Séptémber 2014 08.58 (UTC)