Obrolan kategori:Perhiasan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ceu Ica, sanésna pami perhiasan teh basa sundana mah rarangkén?--Yusup_Ramdani  16 Juli 2015 09.55 (UTC)

Perhiasan gé tiasa Kang (tiasa ditingal dina kamus), pami nganggé rarangkén bilih pagentos sareng rarangkén dina élmu basa. Teras deuih kecap rarangkén kanggé perhiasan masih kirang familiar. :D

--A.R Dipusparaga (sawala) 17 Juli 2015 13.16 (UTC)