Obrolan pamaké:114.79.3.236

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké 114.79.3.236 ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Pikeun nanda tangan dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tidak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?

~~~~



Ieu mangrupa kaca sawala pikeun pamaké anonim anu can nyieun akun, atawa anu henteu maké. Ku kituna kapaksa make alamat IP pikeun nyirikeun anjeunna. Alamat IP ieu bisa dipaké ku sababaraha jalma. Lamun anjeun salasahiji pamaké anonim sarta ngarasa aya koméntar nu teu pakait geus ditujukeun ka anjeun, mangga nyieun akun atawa asup log sangkan teu pacorok jeung pamaké anonim lianna.