Obrolan pamaké:DiN

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Mang Koko[édit sumber]

Kang, parantos dilereskeun. Tapi Kacamatan Indihiang-na, nembe mangrupi kaca pondok. --tedi 23:37, 28 Agustus 2006 (UTC)

Kategori kacamatan jeung kalurahan[édit sumber]

Nuhun Kang Dian kana usulna. Saé ogé kitu Kang. Punten waé, upami kacamatan tadina ngadamelna ngarujuk ka Wikipédia Indonésia nu mana kacamatan téh dugikeun ka tingkat Indonésia. Dupi kalurahan mah, héhé, da kopi paste téa ngadamelna. Cik atuh urang téang deui nu tos kadamelna nya. Nyuhunkeun bantosannana (ka sadayana yeuh) kanggo ngaleres-lereskeun deui kategorina. --tedi 09:05, 15 Séptémber 2006 (UTC)

Kang, dina padungdengan wae nya --tedi 10:46, 15 Séptémber 2006 (UTC)

Re:Kodepos[édit sumber]

teu acan ngartos maksadna, nyalin kamana? -- ° kang iwan ° 01:46, 20 Séptémber 2006 (UTC)

Bot di dieu nyaeta angé pywikipedia nu husus di damel di wiki, upami maluruh di PT.POS Indonésia ....Confused.png...
kapungkur abdi tos ngirim Surélék kango nyuhungkeun data langsung, tapi teu aya waleuran.. --° kang iwan ° 18:38, 10 Nopémber 2006 (UTC)

Gambar Prasastikawali-1a.jpg[édit sumber]

kang, gambar Prasastikawali-1a.jpg kedah aya informasi lisensina , tingal citakan Gambar kango nambihan katerangana . nuhun. --° kang iwan ° 10:40, 25 Nopémber 2006 (UTC)

Bot[édit sumber]

kang aya nu ngajukeun Bot (diantos pangrojongna) --° kang iwan ° 22:22, 25 Nopémber 2006 (UTC)

basa sunda[édit sumber]

kang, saacan neraskeun ngenaan Basa Sunda, kumaha urang di sawala keun, badé didieu atanapi di Wiktionary nyeratna?, upami diditu kuabdi dibantosan..(bilih sapertos kajadian di id nu galihkeun ka Wikiquote ), hiji deui, upami ngadamel angé bot tong hilap angé UTF-8 --° kang iwan ° 00:29, 29 Nopémber 2006 (UTC)

mangga, badé disawalakeun di rohangan nu mana? DiN 00:33, 29 Nopémber 2006 (UTC)

tiasa mIRC ? abdi IRC nick na Totty aya di server irc.wikimedia.org, rohangan #su.wikipedia

ké kedap diinstal heula. -- DiN 00:41, 29 Nopémber 2006 (UTC)

wah telat kang, tos tabuh 8:00 , badé didamel heula... (enjing diteraskeun) tabuh sabaraha ? --° kang iwan ° 00:48, 29 Nopémber 2006 (UTC)

tos diinstal, tos lebet ka #su.wikipedia. tapi teu aya totty nya? -- DiN 00:54, 29 Nopémber 2006 (UTC)

A little help: Ecser[édit sumber]

Hi! I'm a Hungarian Wikipedia editor, my name is Norbert Kiss. I'm very proud of my village and I would like to read about it in a lot of langauges. I translated already it into 10 languages, but I can't speak Sundanese. Could you help me. My village's English page is this: Ecser. Could you translate the page of Ecser into Sundanese? Then just link the side into the English version and I will see it, or you could write me, when it is ready. My hungarian Wikipedia side is: My profile. Or my e-mail is: eino@freemail.hu

Thank you! Norbert