Obrolan pamaké:Escarbot

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké Escarbot ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Keur tawis leungeun dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tidak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?

Mikhailov Kusserow (sawala) 08:53, 13 Agustus 2008 (UTC)


Robot Interwiki
Ce robot est uniquement destiné à faire des interwikis.
Dresseur : Vargenau
Date d'autorisation : 8 janvier 2007
Laissez vos commentaires sur ma page de discussion. Merci.
Interwiki Robot
This robot is only used to make interwiki links.
Owner: Vargenau
Authorization date: 8 January 2007
Please leave your comments (in French or English) on my French talk page. Thank you.
Bot status granted. --Dbl2010 17:09, 8 Januari 2007 (UTC)
Thank you. Vargenau 20:27, 8 Januari 2007 (UTC)