Lompat ke isi

Obrolan pamaké:Gampang1

Konten halaman tidak didukung dalam bahasa lain.
Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas

Ngomong dieu wae.

Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké Gampang1 ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Keur tawis leungeun dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?

Tedi 07:40, 28 Désémber 2007 (UTC)


Lisensi gambar[édit sumber]

Wilujeng tepang sareng wilujeng ngedit wae ah. Tong hilap gambar Pa Bush-na dilisensian nya. Nuhun --Tedi 13:48, 29 Désémber 2007 (UTC)

tong make sopwer[édit sumber]

Pang, mun nyieun artikel make sopwer penerjemah, kudu dipariksa deui bener2, loba pisan salahna. --kandar 04:13, 4 Januari 2008 (UTC)