Pamaké:Gampang1

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
su-1 Pamaké ieu gaduh kamampuan basa Sunda dasar.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.


id-4 Pengguna mampu bersumbangsih dengan bahasa Indonesia mendekati penutur ibu.
ar-3 هذا المستخدم يجيد التحدث بالعربية.

Wilujeng sumping di halaman pamaké kuring! Nick kuring aya réa. Tapi anu mindeng dipaké ngan Neorhazes. Salam wawuh kabéh!

Hayu nulis artikel pikeun Wikipedia! Kuring hanjelu nempo réa kénéh sakola di Taneuh Pasundan anu tacan terakses informasi. Mangka éta, marilah urang berdonasi pikeun Wikipedia! Kuring resep inum téh, kadangkala kopi. resep dahar cilok. tiheula kuring kungsi tinggal di désa cihideung, kalolobaan maké dialek Banten lor. Hampura lamun basa Sunda kuring anu tatana salah dina penulisan artikel. Ma'lum, kuring mah maké software sarta sotoy-sotoyan waé. Ayeuna kuring bersekolah di SMA Nagari Lapan Hiji, Jakarta. Nyokot jurusan élmu alam kalawan kurikulum internasional sarta nasional. Doakan kuring ambéh suksés sok..Amin.

Enya geus.