Obrolan pamaké:Moeng

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké Moeng ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Keur tawis leungeun dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tidak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?



Mikhailov Kusserow (sawala) 08:09, 23 Pébruari 2009 (UTC)




If you wish to contact me, please use my English talk page
as I will not be monitoring this talk page very often, - thanks !, -moeng