Obrolan pamaké:Romaine

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
  • (nl): Deze gebruikerspagina is van een gebruiker die het meest actief is op de Nederlandstalige Wikipedia.
  • (en): This userpage is from a frequent wikipedian from the Dutch Wikipedia.
  • (de): Diese Benutzerseite ist von einem Benutzer von der Niederländischen Wikipedia.


2rightarrow.png My homewiki is located at: w:nl:Gebruiker:Romaine


2rightarrow.png If you want to contact me, please write a message on my nl-Wikipedia talk-page.

  • Please mention that it takes some time before messages on my talkpage here on this project are seen.


Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké Romaine ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Keur tawis leungeun dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?

Tedi 00:14, 11 Maret 2008 (UTC)