Obrolan pamaké:Satak Lord

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké Satak Lord ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Keur tawis leungeun dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tidak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?

Tedi 09:25, 28 Juli 2008 (UTC)


Thank You for the massage. :) Satak Lord (sawala) 15:30, 17 Désémber 2008 (UTC)

su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.


a massage az masszázst jelent, te igen nagyon cica, az üzenet az message. amúgy ez milyen nyelvű wiki? :D Alensha (sawala) 00:15, 26 Méi 2009 (UTC)