Obrolan pamaké:Synthebot

    Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
    Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

    Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké Synthebot ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

    Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

    Keur tawis leungeun dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

    Tidak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?

    Mikhailov Kusserow (sawala) 07:06, 18 Séptémber 2008 (UTC)


    Mulai diskusi dengan Synthebot

    Mulai diskusi baru