Obrolan pamaké:Vargenau

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké Vargenau ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Keur tawis leungeun dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tidak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?

Mikhailov Kusserow (sawala) 09:09, 13 Agustus 2008 (UTC)


Bonjour,

Je suis un Wikipédien français. Merci de me contacter sur fr:Discussion_Utilisateur:Vargenau.

Hello,

I am a French Wikipedian. Please contact me on fr:Discussion_Utilisateur:Vargenau.

Hallo,

Ich bin ein französischer Wikipedia Benutzer. Bitte gehen Sie zu : fr:Discussion_Utilisateur:Vargenau.