Ogan Jaya, Abung Pekurun, Lampung Kalér

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Ogan Jaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kalér
KacamatanAbung Pekurun

Ogan Jaya nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Abung Pekurun, Kabupatén Lampung Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Abung Pekurun, Lampung Kalér


Gnome-home.svg