Olak Kemang, Muara Tabir, Tebo

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Olak Kemang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténTebo
KacamatanMuara Tabir

Olak Kemang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Muara Tabir, Kabupatén Tebo, Propinsi Jambi, Indonésia.

Citakan:Muara Tabir, Tebo


Gnome-home.svg