Onan Ganjang, Onan Ganjang, Humbang Hasundutan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Onan Ganjang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténHumbang Hasundutan
KacamatanOnan Ganjang

Onan Ganjang nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Onan Ganjang, Kabupatén Humbang Hasundutan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Onan Ganjang, Humbang Hasundutan


Gnome-home.svg