Orang Kayo Hitam, Pasar Jambi, Jambi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Orang Kayo Hitam
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KotaJambi
KacamatanPasar Jambi

Orang Kayo Hitam nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Pasar Jambi, Kota Jambi, Propinsi Jambi, Indonésia.

Citakan:Pasar Jambi, Jambi


Gnome-home.svg