Oriflame

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Logo Oriflame

Oriflame mangrupa perusahaan kosmétika alami ti Swedia.[1] Diadegkeun taun 1967 di Swedia ku dua urang dulur nya éta Mr. Jonas jeung Rober af Jochnick.[1] Produk Oriflame dipasarkeun anu maké sistem ngajualna langsung (Direct Selling).[1] Ayeuna Oriflame geus sumebar leuwih tina 69 nagara di 5 benua, di dunya.[1] Oriflame ogé sumebar di Bursa Saham Stockholm.[1] Oriflame hiji-hijina perusahaan anu omsétna bisa nyaingan perusahaan Microsoft.[1] Oriflame asup di Indonésia dina taun 1987 di handap PT. Orindo Alam Ayu.[1]


Produk oriflame[édit | sunting sumber]

Produk skin scare anu bakal dikaluarkeun dina ngolahna nepi ka 3 nepi ka 4 taun pikeun ngahasilkeun hasil pikeun nyugemakeun konsuména.[2] Produk-produk Oriflame nya éta produk import anu geus diuji coba saluyu jeung iklim Indonésia.[2] Nepi ka ayeuna, Oriflame nawarkeun 600 produk unggal katalogna.[2] Oriflame nyieun sorangan produk-produk kasebut di pabrikna anu perenahna di Dublin.[2] Sakabéh produk oriflame dijieun tina tutuwuhan euwueh tambahan unsur kimiawi, nepi ka aman pikeun kulit anu babari alérgi jeung halal pikeun musli.[2] Kandungan héwani anu aya dina produk-produk Oriflame nya éta madu jeung endog.[2] Oriflame nya éta perusahaan Direct Selling atawa MLM kosmétik anu sumebarna téréh di antara perusahaan kosmetik sadunya.[2] Oriflame hiji-hijina anu narima award dina konperensi Direct Selling disaluruh alam dunya di Singapura persisna bulan Novémber 2008.[2] Lantaran kamekaran Oriflame nepi ka 41%, jauh di luhur perusahaan Direct Selling atawa MLM laina.[2]


catetean[édit | sunting sumber]

  1. a b c d e f g Sekilas mengenai Oriflame (Dicutat tanggal 23 November 2011)
  2. a b c d e f g h i Produk Oriflame(Dicutat tanggal 23 November 2011)