Osasko

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Osasco
Osasco - 23° 31' 58" S 46° 47' 31" O
Osasco - 23° 31' 58" S 46° 47' 31" O
Bandéra resmi Osasco
Bandéra
Cap resmi Osasco
Cap
Lokasi Osasko
Lokasi Osasko
Nagara Brasil
Wewengkon
Nagara bagian Bandeira do estado de São Paulo.svg São Paulo
Pamaréntahan
 - Walikota Emídio Pereira de Sousa (PT)
Area  
 - Kota 65 km²  (25,1 sq mi)
Elevation 792 m (2.598,4 ft)
Populasi (2009)1
 - Kota 718.646
 - Kapadetan 11.069/km² (28.668,6/sq mi)
 - Metro 21,140,573
Zona wanci UTC-3 (UTC-3)
 - (DST) Usum Panas UTC-2 (UTC-2)
Perkiraan IBGE 2007 resmi
Loka: www.osasco.sp.gov.br

Osasko (basa Portugis: Osasco) nyaeta kota nagara Bagian São Paulo di Brasil bagian tenggara.

Kota ieu legana 64.935 km² tur pangeusina kira-kira 718.646 yuta jiwa (2009).

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna nu patali jeung artikel ieu dina kaca