Osasko

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search


Osasco
Bandéra resmi Osasco
Bandéra
Cap resmi Osasco
Cap
Lokasi Osasko
Lokasi Osasko
Nagara Brasil
Wewengkon
Nagara bagian Bandeira do estado de São Paulo.svg São Paulo
Pamaréntahan
 - Walikota Emídio Pereira de Sousa (PT)
Area  
 - Kota 65 km²  (25,1 sq mi)
Elevation 792 m (2.598,4 ft)
Populasi (2009)1
 - Kota 718.646
 - Kapadetan 11.069/km² (28.668,6/sq mi)
 - Metro 21,140,573
Zona wanci UTC-3 (UTC-3)
 - (DST) Usum Panas UTC-2 (UTC-2)
Perkiraan IBGE 2007 resmi
Loka: www.osasco.sp.gov.br

Osasko (basa Portugis: Osasco) nyaéta kota nagara Bagian São Paulo di Brasil bagian tenggara.

Kota ieu legana 64.935 km² tur pangeusina kira-kira 718.646 juta jiwa (2009).

Tumbu luar[édit | édit sumber]