Lompat ke isi

Ovipar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
hayam nu mangrupa sato ovivar

Ovivar dihartikeun salaku baranahan sato ku cara endogan. Endog éta disireungleuman nepi ka megar.[1] Biasana, éta endog katutupan ku cangkang nu teuas, pikeun mastikeun ngajaga fisik pikeun émbrio nu keur mekar.[1]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. a b (id)Pengertian Ovivar Archived 2015-10-18 di Wayback Machine(diakses 9 Desember 2015)