Ovipar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
hayam nu mangrupa sato ovivar

Ovivar dihartikeun salaku baranahan sato ku cara endogan. Endog éta disireungleuman nepi ka megar.[1] Biasana, éta endog katutupan ku cangkang nu teuas, pikeun mastikeun ngajaga fisik pikeun émbrio nu keur mekar.[1]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. a b (id)Pengertian Ovivar(diakses 9 Desember 2015)


Nulis.jpg