Owaq, Linge, Aceh Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Owaq
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tengah
KacamatanLinge

Owaq nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Linge, Kabupatén Aceh Tengah, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Linge, Aceh Tengah


Gnome-home.svg