PSM Makassar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pikeun klub sepakbola Indonesia yang bernama sama, tempo PSM Madiun.
PSM Makassar
Ngaran lengkepPersatuan Sepak bola Makassar
LalandihanJuku Eja (Ikan Merah)
Pasukan Ramang
Ayam Jantan dari Timur
Ngadeg2 November 1915 ku nami Makassar Voetbal Bond (MVB)
LapanganAndi Mattalatta,
Makassar, Indonesia[1]
Lapangan Kapasitas15.000
LigaLiga 1
Liga 1 2019Peringkat 12
Loka raramatClub home page
Kelir tim Kelir tim Kelir tim
Kelir tim
Kelir tim
Kelir kandang
Kelir tim Kelir tim Kelir tim
Kelir tim
Kelir tim
Kelir tandang
Kelir tim Kelir tim Kelir tim
Kelir tim
Kelir tim
Kelir katilu
Usum kiwari

Persatuan Sepak bola Makassar (disingget PSM Makassar) nyaéta tim maén bal ti Indonesia Makassar, Sulawesi Kulon, Indonésia, katelah pasukan Ramang atanapi Juku Eja.

Pamaen[édit | édit sumber]

Pamaen kiwari[édit | édit sumber]

Citakan:Updated[2] Catetan: Bendéra nunjukkeun tim nasional saluyu sareng FIFA peraturan. Pamaén tiasa ngagaduhan langkung ti hiji kabudayaan non-FIFA.

No. Pos. Pamaen
3 Indonésia DF Zulkifli Syukur (wakil kaptén)
4 Indonésia DF Wasyiat Hasbullah
5 Citakan:Country data LBN DF Hussein Eldor
6 Indonésia FW Ferdinand Sinaga (kaptén katilu)
9 Brasil FW Giancarlo
10 Indonésia FW Ezra Walian
11 Indonésia FW Osas Saha
14 Indonésia DF Asnawi Mangkualam Bahar
15 Indonésia DF Hasyim Kipuw
17 Indonésia MF Rasyid Bakri
18 Indonésia DF Dedy Gusmawan
19 Indonésia MF Rizky Pellu
20 Indonésia GK Muhammad Reza Arya Pratama
21 Bosnia jeung Hérzégovina DF Šerif Hasić
22 Indonésia MF Yakob Sayuri
No. Pos. Pamaen
23 Indonésia MF Bayu Gatra
24 Indonésia MF Muhammad Rizky Eka Pratama
25 Indonésia DF Leo Guntara
27 Indonésia MF Ahmad Agung
28 Indonésia DF Abdul Rahman
29 Indonésia DF Firza Andika (injeuman ti A.F.C. Tubize)
33 Indonésia GK Miswar Saputra
48 Indonésia MF Muhammad Arfan
51 Indonésia GK Syaiful Syamsuddin
58 Indonésia DF Roni Esar Beroperay
71 Indonésia MF Aji Kurniawan
80 Walanda MF Wiljan Pluim (Kapten)
88 Indonésia MF Irsyad Maulana
97 Indonésia GK Hilman Syah
99 Indonésia MF Saldi Amiruddin

Pamaen Naturalisasi[édit | édit sumber]

Nagara Pamaen
Nigeria Nigeria Osas Saha
Walanda Walanda Ezra Walian

Pamaen injeuman[édit | édit sumber]

Catetan: Bendéra nunjukkeun tim nasional saluyu sareng FIFA peraturan. Pamaén tiasa ngagaduhan langkung ti hiji kabudayaan non-FIFA.

No. Pos. Pamaen
55 Indonésia MF Takwir Rahman (di Kalteng Putra dugi ka 31 Desember 2020)
88 Indonésia MF Fajri Ardiansyah (di Kalteng Putra dugi ka 31 Desember 2020)

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. https://tirto.id/para-bos-di-belakang-klub-klub-sepakbola-indonesia-di-liga-1-cJ3M
  2. "PSM Makassar". the-AFC (dalam en-GB). Diakses tanggal 2020-02-24. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nulis.jpg