Lompat ke isi

Ezra Walian

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Ezra Walian
Informasi pribados
Nami lengkep Ezra Harm Ruud Walian
Lahir 22 Oktober 1997 (1997-10-22) (yuswa 26)
Tempat lahir Amsterdam, Netherlands
Luhur 1.82 m[1]
Posisi Forward
Informasi klub
Klub ayeuna Persib Bandung
Nomor 30
Karir junior
2007–2008 Haarlem
2008–2012 AZ
2012–2016 Ajax
Karir sénior*
Taun Tim Midang (Gol)
2016–2017 Jong Ajax 22 (3)
2017–2019 Almere City 15 (4)
2018–2019RKC Waalwijk (loan) 14 (1)
2019–2020 PSM Makassar 19 (3)
2021– Persib Bandung 0 (0)
Tim nasional
2012–2013 Belanda U16 10 (6)
2013–2014 Belanda U17 2 (5)
2017–2019 Indonesia U23 5 (1)
2017– Indonesia 1 (0)
  • Midang jeung gol di klub sénior ngan diétang ti liga doméstik jeung akurat per 2 February 2020.

    ‡ Midang jeung gol di tim nasional akurat per 24 August 2017 (UTC)

Ezra Harm Ruud Walian dibabarkeun ping 22 Oktober 1997 di Walanda. Anjeunna salah saurang pamaén bal profésional Indonésia anu maén jadi striker keur klub Liga 1 Persib Bandung. [2]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Ezra Walian". the-maczman.com. Diakses tanggal 26 October 2020. 
  2. "Netherlands - E. Walian - Profile with news, career statistics and history". Soccerway.com. Diakses tanggal 2016-10-13.