Penyerang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Posisi panyerang dina pertandingan maén bal (beureum)

Penyerang mangrupikeun posisi pamaen maju (Forward) dina tim maén bal. Tugas utama panyerang nyaéta nyetak tujuan, ogé tiasa janten rohangan pambuka pikeun pamaén sanés. Penyerang ogé sering disebut penyerang, target-man atanapi Target-getter.

Penyerang kasohor[édit | édit sumber]

Tingali ogé[édit | édit sumber]