Pabedilan Kidul, Pabedilan, Cirebon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Désa  Pabedilan Kidul
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Cirebon
Kacamatan Pabedilan

Pabedilan Kidul nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pabedilan, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg