Pabedilan Kulon, Pabedilan, Cirebon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Pabedilan Kulon
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanPabedilan

Pabedilan Kulon nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pabedilan, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg