Padahayu, Cikedal, Pandéglang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Padahayu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanCikedal

Padahayu nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cikedal, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.