Padang, Terangun, Gayo Lues

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Padang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténGayo Lues
KacamatanTerangun

Padang nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Terangun, Kabupatén Gayo Lues, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Terangun, Gayo Lues


Gnome-home.svg