Padang Cermin, Pesawaran

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Padang Cermin
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiLampung
KabupaténPesawaran
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri18.09.05
Désa/kalurahan-

Padang Cermin nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Pesawaran, Propinsi Lampung , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Pesawaran Citakan:Padang Cermin, Pesawaran