Padang Garugur, Barumun Tengah, Padang Lawas

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Padang Garugur
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Padang Lawas
Kacamatan Barumun Tengah

Padang Garugur nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Barumun Tengah, Kabupatén Padang Lawas, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Barumun Tengah, Padang Lawas


Gnome-home.svg