Padang Geulumpang, Jeumpa, Aceh Barat Daya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Padang Geulumpang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Barat Daya
KacamatanJeumpa

Padang Geulumpang nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Jeumpa, Kabupatén Aceh Barat Daya, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Jeumpa, Aceh Barat Daya


Gnome-home.svg