Padang Maninjau, Aek Kuo, Labuhanbatu Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Padang Maninjau
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLabuhanbatu Kalér
KacamatanAek Kuo

Padang Maninjau nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Aek Kuo, Kabupatén Labuhanbatu Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Aek Kuo, Labuhanbatu Kalér


Gnome-home.svg