Padang Pulau, Bandar Pulau, Asahan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Padang Pulau
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténAsahan
KacamatanBandar Pulau

Padang Pulau nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Bandar Pulau, Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Bandar Pulau, Asahan


Gnome-home.svg