Padang Ratu, Lampung Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Padang Ratu
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiLampung
KabupaténLampung Tengah
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri18.02.03
Désa/kalurahan-

Padang Ratu nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Lampung , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Lampung Tengah Citakan:Padang Ratu, Lampung Tengah